Stressad + otur

Hej alla, förlåt för jag uppdaterat dåligt men who cares.
Igår drog jag till Cornelia, gjorde vid mig och sånt och mitt i alls tappade jag foundation flaskan i vasken så hela sprack YES, sen var mascaran oxå slut YES och inga kläder hade man YES.. när jag väl kommit till Cornelia blev de inte riktigt som vi hade tänkt men yeah.. Slutade med att vi kolla skräck tillsist och jag trodde jag skulle dö helt ärligt fyyy. Somnade hos Cornelia runt 4 kanske, fick ett antal attacker av hennes söta hund men han bedrog haha. Kom hem idag vid halv 12, åt och duscha och nu sitter jag här och skriver. Snart ska jag dra och shoppa, sen ska jag försöka komma hem i rätt tid igen och städa mitt jäkla hus som blir stökigt på en halv dag. Sen komemr det kanske lite folk hit och sne drar vi vidare till *****. Nu får jag skynda mig att göra klart det sista för jag´har sjukt bråttom! Hoppas nu har lite lugnare dag än mig;) CHAO

inget händer.

Suttit och väntat på ingenting i snart tre timmar. Tror jag ska ut en runda och göra lite, sen hem och sova.. Finns ingen anledning till att sitta och glo på en ful skärm hela livet.

tag sen men ändå skit cool PEACE

för trött för att plugga..

Skolan idag till 4. Har knappt gjort något viktigt i skolan idag känner jag. Kom hem vid halv 5 - efter det har jag inte gjort något. I skolan gjorde vi lite saker i metodrummet, bland annat tvätta varandra - haha ! Ja.. ska inte gå in på resten..
 Har inte haft tid att uppdatera så mycket som ni sett, va på Ikea i söndags sen har jag monterat upp en byrå igår, städat rummet osv osv.. och jag blir lätt trött ibland. Så nu skriver jag iallafall. Blev en byrå, en pälspläd eller vad det heter och doftljus. kan lägga upp en bild sen på byrån men har inte lagt in bilderna till datorn för jag är för trött. Sen är jag så trött så jag orkar inte plugga.. Har stort prov på fredag som jag inte börjat med på överhuvudtaget! kommer dö helt och hållet alltså.  bsj

Gratis Spotify Premium?

Är du trött precis som jag - på all reklam man får höra om och om igen på spotify? Om du vill få bort all reklam helt gratis så har jag en länk till alla er, läs och gör som det står så är du reklamfri efter bara några timmar och kan lyssna på musiken utan massa avbrott!

Det ända du behöver göra är att registrera dig på: www.gratispremium.com och sendan utföra eng ratiskampanj och alla kampanjer är helt gratis.

Klicka på denna länken: http://www.gratispremium.com/?ref=681059    och gör som det står :) lycka till!


Sugen på choklad..

Igår hade pappa köpt hem gott bla choklad hem från hans lilla resa i tyskland. Världens godaste choklad, lovar!


Fanns fyra smaker :

  1. Vanlig mjölkchoklad
  2. Mörk choklad
  3. Ljus choklad med fyllning
  4. Nöt choklad

Tror jag ska gå ner och äta lite till snart;)


Nog om mina choklad drömmar hehe. Det blir att städa mitt rum snart - vet att jag skriver det hela tiden men det går typ 3 dagar sen ligger alla kläder på golv, säng och soffan. Sen ska jag försöka hinna med att göra läxa - skulle verkligen behövas om amn kollar vad som måste göras denna veckan, usch!


längtar tills vintern!

Idag hsov jag till typ 12, splea lite wii med Dennis sen ut typ en timme och tog bort massa löv haha. Sen in och gjorde vofflor och varm oboy, mums! Är riktigt mätt nu, hoppas jag orkar äta middagen sen! blir rådjur som min lilla farfar skjutet och potatis HEHEH. Förövrigt har jag sjukt ont i rygg och armar, har inte tränat på sjukt länge så fick träningsverg efter idrotten i fredags hahahah, herre gud! Ja.. nu ska jag ladda ner lite musik. hörs sen!

Åhh vad jag längtar tills vintern! Vill åka iväg med massa vänner med skider och grejjer i år igen.

( Jag längst ut till vänster)




(jag längst till höger)


Fredagsmys

Skolan idag har väll gått ganska fort för att vara en fredag, fick även reda på matteprovet, hmm. Engelskan sista timmen flippa ut totalt, men det var bara härligt att kunna sova en stund medans alla skrek på Marika. Kom hem och la mig i sängen framför tvn och spela Wii som jag alltid gör när jag har tråkigt. Nu ska jag snart ut, har druckit cola som jag ALLTID lyckas göra - och kollat Idol lite. - Tar frisk luft, cyaaoo

gammal bild - ca 1år sen kanske HA


Chailatte på burk

Sitter och kollar lyxfällan och mitt i allt fick jag en gladöverrasknign av mamma. Chailatte på burk, nu kan jag även dricka det hemma - HUR BRA? sjukt bra.



Home alone

Varit hemma nu en stund själv, har varit ute med Mölle en stund och behovat
Ska snart ta lite food i kylen sen ska jag hoppa in i duschen och Duuushchaaaa,aAA.
Har virus på datorn, att mitt windows är fake ? vet inte för att, men min dator skärm börjar bli svart på höger sida och sträcket blir bara längre och tjockare, kommer döda om min fina skärm är utsatt och komemr bli hel svart, fattar inte hur jags ka kunna besegra detta virus SHEIIT. är rädd . men, det är väll bara att köpa en ny IGEN. Nej nu ska jag lugna mig med kanelbulle och varm oboy framför robinson.. eller ja efter det andra jag skrev, shaoouu


I skolan

Sitter i datakunskaps rummet nu med klassen, gör lite arbete men jag är typ klar med allt så jag känner att jag kan ta en liten paus;) Ska snart ta bussen till tåget sen när jag är hemma ska jag nog baka - är sjukt sugen på socker haha. Nej nu har jag inte mer arr skriva. puss

Första snön i Höör

Har nyss varit ute i nästan två timmar med Matte, Alex & Dennis. När vi va påväg hem igen så börja det regna lite typ och sen känndes det blandat med snö. Har suttit och gjort lite matte och nu när jag kolla ut så ser jag SNÖ, har längtat efter snön hela året - äntligen ihhh. Ska snart bädda ner mig med varm oboy och kolla tv, cya bitches

(har gjort bilden själv bara så ni vet)

tick tack

fick klockan av en galen tjej på mf, good memories ♥

Tiden går fortare än vad du tror så ta vara på tiden du har för du har inte långtid kvar, det är dags att gå vidare för det måste man ibland, man ska inte alltid stanna kvar med samma person föralltid hand i hand, du måste lära dig av dina misstag - varje dag ger hopp

Chill out

Slutade skolan idag klockan12, lagom chill med två lektioner speciellt när man bara suttit och snackat om ingenting oxå. Kom hem vid 1 och nu städar jag lite på mitt rum vilket är väldigt nödvändigt. Ska snart göra vofflor sen ska jag bara lägga mig framför min tv och spela Wii :D bye.
Älskar donkeeeen.

Hej

Ville bara säga HEJ för jag har inte mer att säga. Chill dag idag. Imorgon blir det ännu bättre ! Godnatt
Äter just nu. gott

fett taggad på en måndag

Ja.. Ibland är livet svårt när man inte kan styra sina känslor HEHEHEHE. Är verkligen sjukt taggad inför vad som helst nu, önskar det vore fredag exakt denna tidpunkt. ÄR SPIIDAAAAD men orkar ej skriva mer om det nu för då tror ni att jag är helt sjuk alltså, men de tär jag så det är ju skit samma då ju gött.
SItter och dricker en mixad drink som jag själv gjort, duktig som alltid.
Innehåller :

Banan
Hallon
Hallon Sourbe (sTAVas)
Yoggi
Hemlig ingediens  OJDÅ:D?
Blåbär OVANPÅ

Nu ska jag ut och försöka lugna mig, lycka till - till mig, HEJDÅ



Slappar i the bed

Ligger i sängen och halv sover framför tvn, spelar lite Wii och är innte på datorn lite. Blev inegn skola för mig idag, mår helt konstigt - har ingen aning vad det är, eller lite? Det blir väll att bara ta det lugnt resten av dagen oxå, imorgon blir det skola. Har inte mycket mer att säga så sjuder på en låt. Bai !


Har snart vaknat igen !

Grazzhopper blev sjukt bra ! Det var verklgien skit kul, även om det visa lite dåliga sidor. Gjorde vid mig ganska långtid, sen kom Cornelia hem till mig och valde skor till mig, sen drog vi vidare till Johanna och där var Felicia, Malin och Johanna, sen kom typ sex till, sen drog alla vi vidare till Adam och där träffa vi en hel del människor. Vi förfesta hos Adam sen drog vi till Grazzhopper. Jag kan väll säga att nästan allt hände ? Tack alla för en rolig kväll/natt !

Jag igår. Fick tyvär inte fler bilder men kvällens outfit blev: svarta pumps, svarta leggins med nitar, den rosa tröjan på bilden och andra accessoarer.


Tagga kvällen !

Ikväll blir det Grazzhopper, Dags att tagga ! :D wiho


Klistrad i soffan

Sitter och kollar Idol och äter klementiner och dricker Cola med Dennis - nyttiga like always. Ska nog ut snart med lite folk och ta lite luft, sen blir det endast chilla framför tvn och sova, för imorgon blir det helt andra palner! PUSS


Nya boots




Skor från skopunkten, 399,-

Nytt i garderoben




Tröjan kommer från H&M, kostade 199,-
Örhängena är från Ginatricot, kostade 99,-

Godnatt !

Var på Nova idag, köpte skor, en tröja och ett par örhänge och såklart... Chailatten hoho.
Lägger upp bilder imorgon !


Rosa bandet

Stödj bröstcancerfonden!
Vi kan stödja fonden på många sätt, här är ett sätt - ett rosa band i högra hörnet på din blogg!

Vill du också ha ett rosa band?

  1. Kopiera kod:  <script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.
    js"
    ></script>
  2. Gå in på kodmallen och leta upp '' <body> ''
  3. Klistra in koden precis under <body>




Jag lever.

Hej alla.
Vet att jag uppdaterat dåligt, men jag har ändån inte haft något roligt att komma med så det är väll skit samma. Sitter och äter hallonpaj som jag nyss gjort, sjukt enkelt och smakar good.
Idag gick jag skolan 10-12, härligt or what? Det är väll det enda jag gjort idag - och bytt header som alla SER, bra va?

Sen vill jag bara säga att jag längtar as hell till lördag, kommer bli ratch like crazy bara så alla vet. majou


Oh yeesss..

Igår blev det fest hos Therese. Börja lugnt och slutade helt sick..? Ja. Har väll inte så jätte mycket att säga om igår, men det var i allafall trevligt att träffa allt folk som man saknat en del. Somnade väll runt 3 igår kanske. Vaknade vid 12 och åt frokust och duschade, vill bara lägga mig ner och dö ett antal timmar i sängen just nu.


Written in the stars - Tinie Tempah


Pepp

Har nyss duschat klart, sitter nu och ska göra vid mina naglar & äter miniglass. Snart blir det att ta på sig fest kläder för ikväll blir det vilt ! Kommer simma i dimman - GOOD.



städat

Yes, duktig som vanligt är jag ju. Har städat igenom mina saker i mitt skåp på mityt lilla dass, är ju ganska bra att slänga all skit som inte används och akn säga att det är en hel del - typ halva av allt på bilderna! Nu ska jag möta upp Mölle och chille dille i solen ;) fett. sho



OOOUUPS.


Kräftor

Efter skolan kom jag hem, spela lite Wii. Sen till middag blev det kräftor, (äntligen) åt det senast kanske för tre år sen så det var väll gott. Har kollat lite Idol och slappat, imorgon blir det nog pratyyy. Nu ska jag slänga mig i sängen, ses bitcheeessss.


skolan

Är i skolan nu och sitter i datorsalen, sjukt tråkigt och det är ju so not ok. Ska bli skönt och komma hem efter hela denna dagen, kommer typ sova fett hårt ikväll. Idag blir det lugn dag för imorgon blir det nog inte lika lugnt. Man får väll SE. nej nu ska jag inte skriva mer. Raaatch..

nella & jag ;)

H E Y

Idag har inget speciellt hänt, skolan som vanligt - där fick vi för första gången gå in i metodrummet men vi fick bara veta hur man tvättade sig rätt inför APUn idag. Sen slutade jag vid 4 kom hem halv 5 och bakade en sockerkaka som jag ska äta ikväll efter maten.


Å brun utan sol

Nu när vintern är påväg vill man ju såklart behålla solbrännan, men det är svårt när det inte är sol ute och när tiden inte räcker till för solarium. Så jag köpte denna krämen på Åhlens för endast 85 kronor. Billig och enkel.
Enligt mig fungerade den bra och är helt klart värd ett försök för alla.


KALLT

Nu sitter jag och värmer mig med en filt. Det börjar verkligen bli kallt och det är inte långtid tills vintern är här.. Brr, dags att vrida på elementen!:0
Jag har inte haft tid och blogga i helgen men har gjort en del saker som hindrat mig. Idag har jag städat mitt rum, det blev väll fint - speciellt med mitt nya påslakan ju:D jag fick hemskickad det för några dagar sen från H&M.
Nu ska jag måla klart mina naglar sen blir det väll att kolla film eller något.

lugn kväll

.. inte likt mig inte! Men så får det bli idag tyvär, börjar redan ångra mig.. och ännu mer när jag fick reda på att Sean Banan skulle till jägers, kill ME.

Idag sluta vi runt 1, hade stavgång sista lektionen - va väll trevligt hah. Sen har jag väll inte gjort något speciellt, får se vad som händer ikväll. baj

RSS 2.0