new


linnet är från gina - 250,-
örhängena är från H&M - 20,-

Ansiktsmask & bubbelbad

Kom nyss upp från bubbelbadet, låg där ca en och en halv timme, väldigt skönt!
Värsta spaet hade jag för mig själv ju;) haha. Ibland behöver man ju en liten stund för sig själv.



Sitter i skolan

Nu har jag datorkunskap, har gjort lite arbete på World, jätte svårt oja..
Detta är min sista lektion så nu slutar jag sanrt, jätte skönt!
Jag ahr inte tid och skriva mer nu, ville bara säga hej. När jag kommer hem får ni se vad jag köpte igår. BAJ

hejsvejs

Kom nyss hem.
Sluta skolan vid 1, drog direkt till Lund med Cornelia som var snäll och stog ut med mig hihi. Åt on tha donk och försökte hitta kläder, hitta bara en tröja sen drog vi till Malmö, handla kräm och örhänge, ingen lyckad shoppingrunda. men så är  det, hade kul i tåget ialla fall ;);) bilder på mina inköp kommer imorgon. KISS


Min kväll..

..har det inte hänt mycket med.
Jag har väll kollat Idol och ätit pannacotta eller vad det heter, väldigt gott med choklad smak, MUMS.
Snart ska jag gå och lägga mig i min mysiga säng, älskar mig säng ;););)););) men ja.. ha det bra alla barn, skriver mer imorgon :)  God NATT

Ska sova som en katt inatt



Ingen skola

Hej. Blev ej skola för min del idag, har typ sovit, städat och ätit - spelat super marioooo med Jasse och Sebbe när dom kom hit, äger totalt.. är i värld 4:DD:D: wihoo..
Men iallafall, sitter o äter Pizza och glass nu, hur gott ?

Mölle och jag :D tider.

Everest

Stadium.  1300,-


long DAYY

HELOJJJJ
Idag fick jag klara mig egenom skolan UTAN min lilla Cornelia som gör mina dagar.. Trist, men jag överlevde som tur var. Halva klassen trodde det var klassfoto idag haha, så alla kom värsta finklädda men tyvär så va det på fredag:) sörjer.
Efter skolan drog jag hem till Höör där mami mötte mig, sen körde vi upp till nova för jag skulle ha en jacka, och jag hittade faktiskt en, jätte skön! Är kanske lite stor, men hallååå.. mys ju.
Ni får se den i nästa inlägg för jag hittar inte min kamera just nu.

Blev en Chai Latte oxå, mums ♥

dålig uppdatering

förlåt för dålig uppdatering, har helt enkelt inte haft någon tid till att skriva om mitt intressanta liv.
Kan börja med att berätta sen i torsdags, på kvällen stack jag ut med Cornelia en sväng, sen träffade jag Dennis, Pogge och Alex, vi körde hem till Dennis lite senare.. kan säga att den dagen kunde varit min sista ! Orkar inte berätta vad som hände, men det är farligt att ha hög volym i techno och åka farliga svängar på en liten väg när det är kolsvart ute.
Vi sov hos Dennis, sen på morgonen drog Pogge och Alex, så jag sov vidare en stund, sen drog vi hem vi med. Gjorde vid mig lite osv, Dennis stack och Cornelia kom - tog väldigt långtid tills det blev klart men sen drog vi upp och träffa massa folk, sen blev det pardeeey :) Va väll halv lyckat eller ? hahha..
Kom väll hem runt kl6 på kvällen nästa dag, hade inte märkt att jag sabbade min TÅ men jo de hade jag, mycket illa! sånt händer när det går vilt till. Igår orka jag inte tråka på en lördag så jag drog och sov hos en kompis, nu kom jag nyss hem och mother hade lagat vofflor MUMS, nu ska jag spela Super Mario Bros - är i värld 3;););)

vänner är kärlek


Hyllar MacDonald's

Ja, rubriken talar väll för sig själv, min dagliga matsal i ett annat ord.

Idag har det varit ganska lugnt i skolan, vi sluta nästan 3 timmar tidigare idag, men såklart fick jag ändån sitta en timme och vänta på skjuts till trellehåla, men tur att någon underhöll mig iallafall! Nu är jag hemma igen, jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag - blir att träffa någon , så lång vet jag.

3 veckors gammal lista men..

.. jag gillar fortfarande kläderna starkt och vill fortfarande ha dom i min garderob !

slapp dag

Helu
Idag slutade jag redan kl12, otroligt skönt kan jag säga, brukar alltid sluta runt 4 på tisdagar men idag skulle lärarna göra något.. så vi fick sluta - aldrig fel!
Jag och Cornelia skulle egentligen shoppat men jag hade helt enkelt inte ork att åka massa tåg osv, hehe.. så blev att träffa folk istället, alltid trevligt :) Men nu har jag inget mer att säga.. baj

Måndags trött

Hej allihopa.
Idag gick jag i skolan från 9-12 ungefär. Jag och tre till tog tåget till Höör lite över tolv. Vi har varit på ett äldreboende tills klockan 3. Vi va där idag för personalen där ska vara våra 'kontaktpersoner' till skolan. Det var faktsikt väldigt fint på Björken - som vi då var på, jämfört med de flesta boende för äldre. Vi fick även testa en speciell säng, det var en sång säng eller vad de kallade den för, med boll täcke osv osv, sängen vibbrerade efter hur basen var på en låt man satte på, jätte mysigt;) haha. Det fanns även västa bubbelpoolen och grejer, även massa söta djur:D helt sinnes.. haha nej.
Jag blev inte klar med mitt arbete igår, så nu har jag det framför mig idag oxå, roligt värre..

Söndags mys

Just nu kollar jag lite tv, blir väll det som gäller resten av kvällen. Idag får vi ju även reda på vem som blir vår stadsmenister :) Vem röstar ni på ? själv får jag inte rösta innu, vet heller inte riktigt vems sida jag står på. Men nu kollar jag ensam mamma söker iallafall, haha.


Några få klick till priser (HELT GRATIS) :
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=308476


LINNEAS FAVORITER


Naomi Campbell * ... haha

Mår som man förtjärnar..

Helu.
Igår blev det fest hos Adam först, det var faktiskt ganska roligt :) sen drog vi vidare till eslöv som vi nog inte skulle gjort hehe. Orkar inte berätta allt men jag har inste sovit en ända minut på hela natten för OLIKA anledningar. Mår iallafall inte helt okej men nu är jag tvingad att göra mitt arbete imorgon som jag dumt nog inte gjorde igår. so not ok

PARDEYY

Hej alla barn
Trodde detta skulle bli en lugn helg men jag hade visst fel. Har nyss duschat och ska snart göra vid mig lite, det blir nämligen party partyyy.. Skulle gjort läxan nu men mölle övertala mig - som det kan GÅÅÅÅÅ
´sggdrgredgedrrhg.. peppa nu då. HÖRS !!

Live easy, party HARDDDD.. (käkar godis)

Lugn kväll

Nu har jag precis ätit, kan säga att det var det godaste på länge haha, min fader är föör duktig! :D Men ja, iallafall så ikväll blir det bara att slappa. Har snart städat klart mitt rum så det blänker oxå, härligt ju ! Det blir väll att kränga godis och kolla Idol, spela wii och kolla vidare på andra program på tvn. Kom på att jag är sugen på att festa egentligen, men .. ibland måste man vila, kör hårt nästa helg - hinner bli riktigt pepp tills dess kan jag lova !


I skolan

Haloo.
sitter i skolan nu och snackar med lite speciallärare nere på berga, vi har svenska nu men jag, cornelia osv osv orka inte göra något just nu så vi gick ner här till Berga. Vi snackar lite om 2 världskriget, sjukdomar, vård , rökare osv - om ni undrar, som jag vet att ni gör;););) iallafall ahr vi skit kul så nu ska jag gå igen , ville bara skriva lite :D ikväll får jag se vad somhänder om vi ska festa eller om jag ska slappa istället, hör av mig när jag kommer hem igen:) BAJ

Godnatt

Har precis kollat Idol och lite om Valet tills söndag, ganska intressant faktiskt haha.  Men nu ska jag gå och lägga mig så jag överlever fredagen, godnatt !

Läxa ...

Hej alla.
Sitter och gör läxa som jag nu gjort hela veckan. Gjorde precis klart matten, endast 30 minuter. Trodde jag skulle sitta i flera timmar men visa sig att jag redan kunde det mesta haha, så nu ska jag göra min 80 engelska glosor KUUUUUUUUL... sen om jag hinner ska jag städa mitt skitiga rum, ser hemskt ut.
Idag hade vi även datorkunskaps prov, det gick väll helt okej enligt min magkänsla iallafall;) nu ska jag snabba mig med att göra klart läxan, baj !

EN LITEN BILD PÅ MIG

TV

Har inget för mig nu så det bli att kolla Idol som vanligt klockan 8, sen blir det väll att sova efter det, så jag orkar upp imorgon. Måste shoppa till helgen, var 2 veckor sen nu sist! usch. - bara en parantes jag nyss kom på och som måste göras. Ja.. nu ska jag lägga mig framför tvn, skriver mer sen :) !


Gratisbio

Enkelt och gratis !
Nu har jag blivit medlem på gratisbio.se
Det handlar om att samla poäng osv, när du har tillräckligt med poäng kan du vinna saker.
Jag tycker alla ska gå med NU för du har inget att förlora (allt är gratis)
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=308476 <- tryck här , registrera dig och du har möjlighet till att vinna fina priser.

- Ni kan även klicka på bilden (länken) till höger om bloggen! Lycka till.

Hemma

Idag har jag varit hemma hela dagen - alltså inegn skola. Haft sjukt ont i magen så det blev vila för min del. Har druckit varm blåbärssoppa hela dagen och spelat Wii.. haha. Jag har även varit duktig att gjort massa Datorkunskap inför provet imorgon, hoppas jag klarar det hyffsat iallafall.

Idag fick jag hem Super Mario Bros till nintendo Wii i posten, hahaha.. faktiskt världens bästa spel och jag är snart i värld 3 ;););) häftigt... Nu ska jag fortsätta spela :D hörs.


Idol

Kan säga att jag inte gjort ett ända tal i matten, känns inte bra men när jag slog upp boken kännde jag verkligen inte för det, som det kan bli! Nu ska jag kolla Idol och äta lite glass för att må lite bra ;)


trött

Kom hem vid halv 5 idag, är verkligen helt slut efter denna dagen. Nu ska jag göra lite matte läxa sen ska jag lägga mig och sova en liten stund, sen blir det Idol vid 8. Dennis kanske kommer hit en liten stund oxå så det blir väll att se vad som händer ikväll.


Skolan

Sitter i skolan nu, ska skicka n¨got konstigt brev till våra ''kontaktpersoner'' men fattar inte hur man gör så jag gör annat:) Vi har precis ätit och nu ahr vi olika kurser, fråga mig inte vad det är för jag vet inte. Iaf jag ville bara skriva lite, hörs sen !


118-800

Kom på att jag glömmde berätta om mitt och Cornelias tidsfördriv i skolan. Vi hade en enda lektion idag och det gjorde att vi fick många hålor, vi va ju tvungna att fördriva tiden men något så vi börja skicka sms till 118-800 - Nummer upplysningen som alla vet. En del knäppa frågor som man satt och skratta åt kunde ju inte bli bättre? så vi fortsatte skicka sms, blev väll runt 160kr sammanlagt, INTE BRA. nie nie..

Men om man ska se det från den ljusa sidan så fick vi reda på många saker: Jag är tydligen en tjej som vill vara med i lets dance och ha ett hemma-hos repotage i aftonbladets nöjesbilaga, fick även reda på att min biljett till himlen var att ligga med några killar i en slabbig dokusåpa.. spännande? Jag var även totalt talangfri och ville bli kändis. Sen fick jag reda på att jag gillar både tjejer och killar, finner sex som ett djuriskt beteende och min framtida partner heter Niklas.
Det är ännu flera saker jag fick reda på men som jag tyvääär inte kommer nämna på bloggen, privat saker för mig och Cornelias del HA.. ;););););)


Onepiece

Det är ju väldigt många som gillar just dessa dresserna, och nu har jag hittat en tävlig där alla får vara med och tävla:) tycker ni ska gå in och medverka i tävlingen om ni gillar dessa, helt klart.. inget att förlora ju:)



direkt länk till modegrabben: http://modegrabben.blogg.se/2010/september/tavling-mjukisdrakt.html#comment

utan internet

Hej. Förlåt för dålig uppdatering senaste tiden, det beror på att jag inte haft internet dessa dagarna. Men jag lovar att vara så aktiv som möjligt nudå.

I helgen va jag med Dennis och Alex, blev mest film och xbox, chips och godis. Sen idag blev det skola då, sjukt tråkig dag faktiskt. Blev egen håla sista timmen, mådde faktiskt inte helt bra och är nöjd över mitt beslut;)
Nu ska jag göra lite matte så jag inte kommer efter. baj


Tv mys

Nu har jag varit duktig och gjort klart all läxa tills imorgon så nu ska jag mysa framför tvn med varm oboy och nått gott till, blir ju Idol idag igen, spännande :)



- JAG VILL HA SNÖ NU !  Branäs 09 big love




Home

Kom nyss hem, har hunnit äta och kollat igenom engelska läxan tills imorgon, blä.. 40 glosor ?! Min kväll är typ räddad. Men nu ska jag äta glass och sätta fart o göra läxan så jag hinner med och göra annat sen:) hörs sen.

mmmmmmmmmmm..



Skåne fruar

Kollar klart sista kvarten på Idol 2010 nu, tycer faktiskt det är ganska många bra detta året, ännsålänge iallafall:)  kl9 blir det skånefruar och glass, sen duschen och slutligen sova, HEJdå.


Vinn Grandsand Klocka !

Nu kan alla tävla om en Grandsand klocka hos: www.modegrabben.blogg.se
Om jag skulle vinna hade jag såklart valt den rosa , det är ju min färg av alla.
Lycka till alla som tävlar, :)


Precis i min stil

Som många vet har ju H&M fixat lite saker till inredning i huset. Själv har jag fastnat för en hel del till mitt sovrum som faller precis i min smak;) Snacka om att vissa saker ska beställas..


Varm choklad

Sitter med en kopp varm choklad like always när jag är sjuk, men idag känns det faktiskt bättre än igår igen så det går på rätt väg iallafall. Har bestämt mig föra att vila idag också och åka till skolan imorgon. Det är så sjukt tråkigt att vara hemma helt själv, kollar tv och spelar wii 24/7 ... Nu ska jag lägga mig igen och sova lite :) brr..


Inget att skriva?

Nej.. ibland har jag lust att skriva lite här, men har inget att skriva. SYND, för jag skriver ändå. Snart är det höst om det inte är det redan? Jag ska vara ärlig och säga att jag längtar sjukt mycket till vintern - skidor, SNÖ,  julafton, nyår och min födelsedag såklart :D Men såfort vintern kommer är jag säker på att jag kommer längta efter sommaren igen, sola och bada - långa nätter ! Vad är bäst ?

Bild sen i sommras, YSTAD in my ♥


Ta vara på det du har för du har inte långtid kvar..

Trött

HEJJ.
Skulle till skolan idag hade jag bestämt mig för, men när jag vaknade idag mådde jag sämre än igår + att jag sovit typ 4 timmar inatt och det fungerar inte för mig, är sjukt trött ! Så nu har jag sovit fram tills nu och tänker fortsätta med det snart, ville bara skriva lite. Idag kommer det väll inte bli mer än att somsagt sova och kolla tv, ikväll är det ju IDOL så jag lär väll se vem som ska skämma ut sig detta året :D men nu ska jag göra varm oboy som jag alltid gör när jag känner mig sjuk. Hörs sen




God natt !

Kom nyss ut ur duschen, ska snart gå on lägga mig så jag orkar upp tidigt imorgon för det blir skola för min del, har ju även fått två eller tre nya i klassen idag så ska bli spännande och se vad det är för några :D Nej.. nu ska jag tvätta mig sen ska jag krypa ner i min bäddade säng, hörs imorgon !


Spotify


lyssna gärna på min spotify lista, både gammalt och nytt. 
http://open.spotify.com/user/linnneaah/playlist/0zYW65bS7xNgmYU3DBVTJo           

några låtar i listan :












Vill ha.

Denna stickade tröja hade inte varit fel nu ! COSY..


Sjuk.

Helu. Steg nyss upp från min varma säng, i morse kännde jag att jag hade ont i halsen fortfarande som jag haft några dagar + förkylning så jag beslöt att stanna hemma idag och vila upp mig så jag kan gå till skolan imorgon istället :) Jag har väll inget speciellt att skriva mer än att jag ska plugga lite datorkunskap tyvär. Men nu ska jag krypa ner i min säng igen med ett glas varm oboy och titta tv :) Ses.

WII

Har precis spelat klart försvunna Diamanten med min bror och fader. Ska snart in i duschen men först ska jag spela lite Nintendo Wii - Super MarioBros :D Wihoo..


Söndag

HELLO.
Vaknade idag med strålande väder ute, men jag har inte varit ute inu utan bara varit inne och spelat Wii och varit vid datorn. Sitter och lyssnar på musik som vi spelade i fredags hos Kalle. I fredags blev det ju jägers för min del, vi tjejer samlades hos Felicia sen drog vi på förfest hos Kalle sen jägers, skit kul! Resten av helgen har jag bara slappat och ätit pizza. Nu ska jag fortsätta fixa min blogg lite - som jag gjort ett tag redan. Hörs sen !


Fredagens låt:  Zombie Ray


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0